Home / archiefcentraal / aed certificaten uitgereikt in lemelerveld

aed certificaten uitgereikt in lemelerveld

Tijdens de zeer goed bezochte vrijwilligersmiddag van voetbalvereniging Lemelerveld heeft voorzitter Herman Kleine Koerkamp alle aanwezigen een goed en gezond 2010 toegewenst. Daarnaast maakte hij van de gelegenheid gebruik om de stand van zaken over het nieuwe kunstgrasveld uit de doeken te doen.

Kleine Koerkamp doet met name een beroep op het aanpassingsvermogen van de leden tijdens de aanleg van het kunstgras, omdat de hele oefenhoek dan niet gebruikt kan worden. “Als alles meezit kunnen we aan het begin van het volgende seizoen trainen en voetballen op het spiksplinternieuwe kunstgrasveld en daar is de vereniging erg blij mee.”

Verder vroeg de voorzitter een applaus voor de dertig vrijwilligers die een cursus reanimatie hebben gevolgd. De certificaten werden door Gerard Sibelt en Henri ten Broeke aan de aanwezige cursisten uitgereikt, in aanwezigheid van cursusleidster Marja Duerink. “Het is goed te weten dat er zoveel gecertificeerde vrijwilligers binnen onze vereniging zijn”, aldus Kleine Koerkamp.

Lees ook

College wil vergunningverlening voor woningsplitsing niet gratis aanbieden

RAALTE – Het Raalter college van B&W ziet vooralsnog niks in het idee van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.