acrogym raalte naar steeds hoger niveau

Acrogym is in Raalte een nog vrij onbekende sport, maar het is indrukwekkend om te zien hoe het niveau het afgelopen jaar is gestegen. Bij acrogym voeren groepen van twee, drie of vier jongens en/of meiden een gymnastische oefening met acrobatische onderdelen uit op muziek. Twee koppels hebben afgelopen jaar zelfs het op één na hoogste niveau in Nederland bereikt (B-niveau), terwijl een ander koppel het C-niveau beoefent.

Afgelopen zaterdag kregen beide koppels de kans om mee te doen aan een internationale training en wedstrijd in België, in de plaats Panne. Helaas zijn zij tijdens de wedstrijd niet in de prijzen gevallen, maar hebben wel bewezen zich aan het internationale B- en C-niveau te kunnen meten. De wedstrijd in België is een goede oefening geweest ter voorbereiding op het Nederlandse acroseizoen, waarvan de eerste plaatsingswedstrijden begin februari al worden gehouden. De acrogymnasten van RGV Kwiek zijn hard op weg zich in de acrogymwereld op de kaart te zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.