zaaltoernooi voor veldvoetballers in haarle

Ook dit jaar houdt SV Haarle rond de jaarwisseling weer het bekende Nieuwjaarszaalvoetbaltoernooi. Voor de22ste keer biedt de organisatie veldvoetballers van eerste teams de mogelijkheid om de oliebollen in de zaal al van het lijf af te spelen.

De afgelopen jaren zag de organisatie de animo voor het zaalvoetbaltoernooi behoorlijk groeien. “Spelers zien dit toernooi als een mooie kans om de techniek en conditie op pijl te houden. Daarnaast is het natuurlijk een leuke mogelijkheid om krachten te meten met ploegen die zijn ingedeeld in andere klasses in de veldcompetitie”, aldus Hans Lamers namens de organisatie. Teams uit de zesde tot en met de hoofdklasse kunnen meedoen.

Scheidsrechters Hollink en Wellenberg zullen ook dit jaar weer toezien op een fair toernooi, hoewel ze natuurlijk begrip hebben voor het feit dat de spelers normaal aan gras gewend zijn. “Daar weten ze altijd weer een goede mix in te vinden”, aldus Lamers. Het toernooi biedt plaats aan tien teams. Er wordt gespeeld op 6, 7 en 9 januari. Op de laatstgenoemde datum vindt de finale plaats. Voor meer informatie of inschrijven: Hans Lamers, 06-15062710 of j.j.l.lamers@home.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.