winters avondje fleurissant groot succes

Fleurissant bloemen en planten hield dinsdagavond in beide winkels in Heino ‘het winters avondje uit’. Enkele honderden geïnteresseerden uit Heino en omstreken kwamen rondsnuffelen tussen de laatste trends op het gebied van bloemen, planten, woonaccessoires en handgemaakte artikelen.

Fleurissant werd bijgestaan door beeldend kunstenaar Moniek Peek, Eetit van Edith Westendorp en PSikhouvanjou.nl. Eetit trok met haar culinaire gerechten veel bekijks en maakte de avond meer dan compleet. Ingrid van Eijk was erg tevreden over de avond. “We hebben vele leuke reacties ontvangen over de invulling en de ambiance van deze avond. De opkomst was vorig jaar al hoog, maar dit overtrof mijn verwachtingen. De lat ligt voor volgend jaar nog weer hoger”, glimlacht Van Eijk enthousiast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.