winnaars van kerstpakkettenfestival bekend

De Ondernemersvereniging Luttenberg heeft afgelopen vrijdag het Kerstpakkettenfestival op gepaste wijze afgesloten. Maar liefst 24 personen hebben een kerstpakket ter waarde van minimaal 100 euro ontvangen.

Door – van maandag 7 tot en met vrijdag 18 december – aankopen te doen bij winkels die aangesloten zijn bij de Luttenbergse ondernemersvereniging, maakte je kans op één van de maar liefst 24 kerstpakketten. En hoe meer je kocht, des te groter je kans op een kerstpakket.

De prijswinnaars:

Mevrouw Steenwelle, Christien Oortwijn, Mevrouw Jansman, Familie Olde Bijvank, Tino Veldkamp, Fam Holsappel, Familie Vloedgraven, Mevrouw Oosterlaar, Daisy Veldhuis, Mevrouw Kortstee, Wim Reimert, Familie Holtmaat, Mevrouw Kelder, Ans Booijink, Betsie Tijs, Miriam Hobert, Jose Dijkman, Dineke Mars, J. Olthof, Familie Jansen, Inge Lugtenberg, Ilona Simons, Betsie Veldkamp en Paulien Hogenkamp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.