wim duteweerd stoot zijn tuincentrum af

Wim Duteweerd heeft zijn tuincentrum per november afgestoten. Duteweerd, eigenaar van het gelijknamige tuincentrum, hoveniersbedrijf en tuinontwerpbureau, wil zich meer gaan richten op het aanleggen, onderhouden en ontwerpen van exclusieve tuinen. De verkoop van planten en bestellingen zal nog wel doorgaan, maar gaat per november op afspraak.

Het tuincentrum, gevestigd aan de Nieuwe Lemelerveldseweg 1 in Raalte, zal met ingang van 1 januari 2010 worden voortgezet door Bestratings Centrum Salland (BCS). Zij zal een groot assortiment sierbestrating laten zien, onder andere toegepast in showtuinen. Met ingang van het nieuwe jaar zal BCS het oude adres aan de Almelosestraat 85 verlaten. De werkzaamheden zijn inmiddels al in volle gang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.