wim arends tijd om het stokje door te geven

“Eind augustus maakte ik bekend dat ik na de gemeenteraadsverkiezingen uit de gemeenteraad stap. Dit was ook het moment waarop ik mijn zorgen uitte over het toenemende populisme in de gemeentepolitiek en de vaak ongenuanceerde kritiek op het lokale bestuur zonder hierover een normale discussie aan te willen gaan. Hierop heb ik persoonlijk over het algemeen instemmende reacties gehad. Verder word ik nog regelmatig op straat aangesproken door mensen die het jammer vinden dat ik de raad verlaat.

“Ik denk dat ik tevreden terug kan kijken op hetgeen ik de afgelopen jaren samen met de VVD heb kunnen bereiken, maar na bijna dertien jaar wordt het tijd om het stokje door te geven. De raad kost veel tijd. Ik zal niet in een zwart gat vallen. Op de achtergrond blijf ik politiek betrokken, maar verder heb ik het nog meer dan druk met mijn werk en studie. Ook heb ik nog een aantal bestuurlijke functies die ook de nodige tijd kosten. Ook ligt er een stapel nog te lezen boeken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.