willy lourenssen er valt wat te kiezen in 2010

“2009 Stond in het teken van veel werk en nog meer voldoening, behalve toen ik 400 euro boete moest betalen voor vragen over riante vertrekregelingen van topambtenaren. Volksvertegenwoordiger zijn is voor mij een roeping, voor anderen meer een vergader- en declaratiecultuur. Daarom moet het kabinet afblijven van onze unieke afdrachtregeling: Geld drijft ons niet, wel actief contact met inwoners en organisaties. Contactarmoe vervreemdt en besmet veel collega’s.”

“Met de Q-koorts eindigt de schaalvergroting in de intensieve veehouderij, liever meer biologische boeren dan knutselmaïs; alles van waarde werd verkocht, zoals Essent, terwijl minima te kort komen; huisvesting stond bij ons centraal: starters-, senioren- en recreatiewoningen, maar ook betaalbare huur- en koopwoningen; wij drongen aan op meer zichtbare wijkagenten in plaats van onterechte bekeuringen; wij verheugden ons op de busverbinding Heeten-Raalte en wij zijn trots op de groeiende debatcultuur onder scholieren.”

“Er valt wat te kiezen! Op 3 maart kan Raalte menselijker en socialer worden. Menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit is niet alleen aan socialisten voorbehouden. Het is kiezen tussen ik of wij. Wanneer IK en JIJ samenwerken, maken WIJ dat waar. Gelovig of niet, oud of jong, rijk of arm, homo of hetero, van hier of daar, maar vooral SAMEN. Met de SP maken we Raalte socialer. Ik wil daar graag in een grotere fractie met onze inwoners aan bijdragen. En als u vragen heeft, ben ik bereikbaar op wlourenssen@sp.nl.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.