willies onze tv zendt al niet meer uit

Het vrolijke busje van Onze TV is in de garage geparkeerd, Onze TV zendt niet meer uit. Een droom van oud-Heetenaar Willie Oosterhuis is daarmee uiteen gespat. Raaltenaar Ronald Nijboer was er net voor de stop, maar eigenlijk ook gelijk na de start, uitgestapt.

Na een paar maanden de stekker er al weer uit, het is geen fijn jaar geweest voor Willie. Bij RTV Oost weg, met hartproblemen in het ziekenhuis en nu dus een eind aan de uitzendingen van Onze TV. Als eerder deze week al geschreven, er hangt ook nog een officieel faillissement in de lucht. De schulden zouden opgelopen zijn tot 130.000 euro (bron RTV Oost) en daarom hebben vier schuldeisers het failliet aangevraagd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.