wijhese student komt met duurzaam stoken

Volgens eigen zeggen is het ‘de trend van deze winter’. Duurzaam stoken op briketten van afvalhout. Hiermee hoopt studentenbedrijf Greenbriks dan ook een nieuwe standaard van stoken te creëren. Jesse Schuurman, één van de oprichters van het bedrijf, spreekt zelfs al van ‘het nieuwe stoken’.

“Houtbriketten zijn vriendelijk voor het milieu, doordat de briketten worden geproduceerd van afvalhout. Door gebruik te maken van een natuurlijk afvalproduct hoeven we minder gebruik te maken van de brandstofreserves op aarde”, aldus Schuurman. Naast het natuurlijk voordeel, zijn de briketten ook erg praktisch in gebruik. Door het lage vochtgehalte in het hout brandt het samengeperste afvalhout langer, op hogere temperatuur en schoner. Kijk voor meer informatie op staging2.hetnieuwestoken.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.