wie wordt sallands bruidspaar van het jaar

De elf getrouwde stellen die Salland Centraal in het afgelopen jaar geselecteerd heeft als ‘Bruidspaar van de Maand’, maken allemaal kans op een vierdaagse trip naar Parijs. Wie wordt er het ‘Bruidspaar van het Jaar’? Het is heel simpel: Breng op onze speciale actiepagina je stem uit op je favoriete stel en help hen aan een weekendje naar Parijs. De meeste stemmen gelden en die worden geteld op zondag 10 januari.

Het winnende bruidspaar kan op elk station in Nederland op de trein naar Parijs stappen voor een geheel verzorgd, romantisch weekend. De reis is inclusief drie hotelovernachtingen met logies en ontbijt. Ook krijgt het winnende stel een Paris Visitekaart aangeboden, goed voor onbeperkt gratis reizen met het openbaar vervoer in Parijs. Klik jouw favoriete stel dus naar een onvergetelijke vakantie en maak het tot ‘Bruidspaar van het Jaar’!

[url=http://bruidspaar.sallandcentraal.nl/]Ga hier direct naar bruidspaar.sallandcentraal.nl![/url] En stem!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.