welkomstgedicht voor nieuwe raaltenaren

Oftewel: Mensen die het afgelopen jaar Nederlander zijn geworden en geregistreerd zijn als inwoner van de gemeente Raalte.

Wethouder Elferink droeg het gedicht ‘Hartelijk welkom’ (door dorpsdichter Benne Solinger) voor. En burgemeester Zoon was een voortreffelijk gastheer, die de nieuwe Raaltenaren niet alleen hartelijk welkom heette, maar ook opriep een bijdrage te leveren aan de samenleving. Verder kregen de nieuwe Nederlanders een Nederlandse vlag met wimpel, het Wilhelmus, een boekje over Nerderland en een gezelschapsspel. De kinderen kregen ook allemaal een cadeautje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.