wedstrijd vd week ulu spor nieuw heeten

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het competitietreffen in de zesde klasse B tussen Ulu Spor en Nieuw Heeten. Beide ploegen presteren dit seizoen naar behoren en kunnen zondag een gooi doen naar de tweede plek. Ulu Spor mag zich al gedeeld tweede noemen, op drie punten van koploper SDOL. Nieuw Heeten staat vierde met 18 punten uit tien duels. Afhankelijk van het resultaat op de andere velden, zal winst in het sinterklaasweekend extra zoet smaken. Wat wordt de uitslag?

iconUlu SporNieuw Heetenicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 6 december 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.