wedstrijd van de week heino heeten

De ‘lijnen’ zijn weer geopend. Voor komend weekend hebben we een nieuwe Wedstrijd van de Week in de aanbieding, waarbij je een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal kan winnen. De bal wordt beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte. Hopelijk met wat meer geluk, want de voorbije drie duels werden allemaal afgelast.

De nieuwe Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van deze Week is het competitietreffen tussen Heino en Heeten. Een echte kraker in de derde klasse B. Niet alleen omdat het een zeer interessante streekderby betreft, maar ook omdat beide ploegen om de eerste plek strijden. Heino – winnaar van de eerste periode – is inmiddels gezakt naar een derde plaats, maar is op verliespunten gedeeld koploper. Met Heeten, dat een iets beter doelsaldo heeft. Wat wordt zondag de uitslag?

iconHeinoHeetenicon

[b]Meedoen aan de Wedstrijd van de Week?[/b] Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale Falcon Joya-voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft ook dit keer geen zin! Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot 13 december 14.00 uur zijn geldig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.