waterfront dalfsen krijgt in 2013 echt vorm

De gemeente Dalsen en projectontwikkelaar VolkerWessels ondertekenen donderdag de raamovereenkomst voor de ontwikkeling van Waterfront Dalfsen. Na de ondertekening door burgemeester Leo Elfers, kan de gebiedsontwikkeling Waterfront van start gaan. De bestemmingsplanprocedure wordt in 2010 opgestart en het voorlopig ontwerp wordt nader uitgewerkt in een definitief ontwerp.

Het Waterfront Dalfsen is een gebied dat ligt tussen het centrum van het dorp en de rivier de Vecht. Een bijzondere locatie, naast het nieuwe gemeentehuis, aan het water. Vanaf 2011 worden de eerste sloopwerkzaamheden (Eshuislocatie en oude gemeentehuis) gestart binnen het plangebied. In 2010 wordt ook gestart met de verkoop van de woningen, waarna in 2012 en 2013 begonnen wordt met de bouw. In januari 2010 ontvangen alle bewoners van Dalfsen een nieuwsbrief waarin ze uitgebreid geïnformeerd worden over de stand van zaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.