Home / archiefcentraal / voetbalpromotiedag in broekland geslaagd

voetbalpromotiedag in broekland geslaagd

De gezamenlijke voetbalpromotiedag van SV Broekland en Wijhe ’92 was afgelopen zondag een groot succes. De voetbaldag, die gehouden werd in Broekland, stond voornamelijk in het teken van de ontwikkeling van de E-jeugd en G-voetbal (voetbal voor gehandicapten).

Met name voor de G-voetballers van Wijhe was het een bijzondere dag. Na een paar maanden trainen en één oefenwedstrijd, werd er voor het eerst een serieuze wedstrijd gespeeld tegen de G-voetballers uit Colmschate. Dit sportieve en tevens spannende duel van twee keer een kwartier eindigde uiteindelijk in 2-2. Aansluitend speelden de eerste elftallen van Broekland en Wijhe nog een vriendschappelijke wedstrijd tegen elkaar.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.