villa annie tomatensoep en appeltaart blijft

“In mei zijn we met veel enthousiasme en weinig ervaring gestart met Villa Annie. En we sluiten dit jaar met een zeer tevreden gevoel af. Voor ons was dit jaar echt pionieren maar we hebben zoveel positieve reacties gehad dat we ervan overtuigd zijn dat we in een behoefte voorzien en dat we op de goede weg zijn!”

“We hebben erg veel geleerd, onbekende talenten in onszelf ontdekt en erg veel leuke mensen ontmoet. Of ze nu kwamen steppen, alleen koffiedrinken of uitgebreid ‘high-teaen’, allemaal waren ze even positief! En dat stimuleert enorm en geeft veel energie. Natuurlijk hebben we veel geluk gehad met het weer en met het feit dat we aan het Rondje Heeten liggen, een prachtige fietstocht van 25 kilometer.”

“We zien 2010 dan ook met vertrouwen tegemoet en zijn volop bezig met plannen maken. Zo willen we de wandelingen met GPS verder ontwikkelen, de step-arrangementen uitbreiden met een picknick onderweg en de verkoop van brocante meer onder de aandacht brengen. Ook willen we de kaart van Annie iets veranderen. Maar onze appeltaart blijft, evenals onze tomatensoep.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.