vijfde nieuwjaarsfeest in dorpshuus heino

Dit jaar wordt voor de vijfde keer in het Heinose Dorpshuus een spectaculair nieuwjaarsfeest gehouden. Het feestgedruis begint klokslag 00.00 uur met spectaculair vuurwerk van Multimate en de Welkoop, waarna het gratis feest tot 04.30 uur doorgaat.

De Stichting Dorphuus Heino heeft voor de vijfde keer het initiatief genomen om voor jong en oud een knallend nieuwjaarsfeest te houden. “Dit jaar hebben we een nieuwe enthousiaste lichting vrijwilligers die het feest gaan organiseren. Vorig jaar zou de laatste editie zijn, want we hadden natuurlijk goede hoop dat het Dorpshuus in 2009 bemand en gerealiseerd zou zijn”, vertelt voorzitter Ed van der Schaaf.

Voor de nieuwe lichting vrijwilligers is het Dorpshuus dé perfecte locatie voor een nieuwjaarsfeest en daarnaast kan het draaiboek van voorgaande jaren zo uit de kast gehaald worden. “Toen bleek dat tijdens de jaarwisseling bijna geen horeca open was hebben we de eerste stappen gezet voor het nieuwjaarsfeest”, vertelt Udo Oortwijn. “Samen met Henk Eilander, Jan Willem van Riel en Ingrid Muilerman en diverse mensen uit verschillende vriendengroepen hebben we contacten gelegd met Stichting Dorpshuus Heino en de vrijwilligers die de afgelopen vier jaren de kar hebben getrokken. Beide partijen waren direct enthousiast over de plannen.”

Oortwijn: “We borduren voort op het oude concept en gieten dit in een nieuw jasje. We kunnen gelukkig rekenen op vele vrijwilligers. Daarnaast zijn we erg blij met de ondernemers die de organisatie ruimschoots hebben gesponsord in middelen of in financiën. Hierdoor wordt het geen commercieel feest en blijft de entree gratis.”

Het komend nieuwjaarsfeest wordt de tent wat groter, de horeca wordt iets uitgebreider en er wordt meer aandacht besteed aan de aankleding. DJ Niels en DJ Chiel zullen de muzikale omlijsting verzorgen. “Muziek uit de jaren ’80 en ’90 wordt afgewisseld met feestmuziek. De voormalige raadzaal wordt ingericht als discotheek en de hal wordt omgetoverd tot een gezellig horecaplein met sfeerverlichting, praattafels en diverse tappunten. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een mooi feest van en voor Heinoërs”, vertellen Oortwijn en Eilander enthousiast.

De organisatie hoopt dat jong en oud gezamenlijk het feest in het Dorpshuus viert. Iedereen is vanaf 00.00 uur van harte welkom. Meer informatie over het nieuwjaarsfeest en het Dorpshuus Heino is te vinden op staging2.dorpshuusheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.