vijfde moonlight shopping in luttenberg

Een aantal Luttenbergse enthousiastelingen, ondernemers en vrijwilligers organiseren vrijdag 11 december voor de vijfde keer het Moonlight Shopping. Het succes van de voorgaande vier edities smaakte naar meer en daarom konden ze het niet laten om ook deze keer weer de organisatie op zich te nemen. Er is weer gekozen voor dezelfde locatie als vorig jaar, het kerkplein, het plein voor Elckerlyc en er wordt gebruik gemaakt van een gedeelte van de Butzelaarstraat.

Bij Moonlight Shopping wordt er een gezellige kerstsfeer gecreëerd op het plein in Luttenberg, waar zo’n dertig kramen met allerlei kerstartikelen komen te staan. Verder wordt ook aan de kinderen gedacht. Zo maken de kinderen op school kerstfiguren voor in de grote kerstboom op het kerkplein. En om de kerstsfeer nog meer te vergroten is er ook een kerststal, zal de Kerstman aanwezig zijn met zijn arrenslee en zal het plein worden verlicht met kaarslicht. Een verhalenvertelster zal onder de klokkentoren enkele kerstverhalen vertellen.

Het geheel wordt omlijst met stijlvolle muziek in kerstsfeer. De liederen worden ten gehore gebracht door het koor Palet en de Stroatkjals. Al samen zingend om de vuurkorf zal het weer een gezellige avond worden, welke om 18.00 uur begint en eindigt om 21.00 uur. De kerk en het Elckerlycplein kun je vinden aan de Butzelaarstraat in Luttenberg. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.