vervolgcursus muziek kids in de klanken

De cursus Muziek-Kids krijgt een vervolg. Vanaf 7 januari gaat de vervolgcursus van start in muziekgebouw De Klanken in Raalte. Iedere donderdag tussen 17.30 en 18.30 kunnen kinderen uit de groepen zes, zeven en acht zich helemaal uitleven op het gebied van muziek en dans. Het hoogtepunt van de cursus is een bijdrage van de kinderen aan de jaarlijkse uitvoering van drumfanfare St. Caecilia in het Hoftheater op 20 maart.

De kinderen hebben tijdens de eerste cursus Muziek-Kids – van september tot en met november – op spelende wijze kennis gemaakt met verschillende instrumenten en soorten dans. Hierbij konden ze zelf horen, zien, voelen en ervaren hoe het is om een instrument te bespelen of om te dansen.

Tijdens de vervolgcursus wordt de aandacht meer gericht op ritmes, samenspel en het zelf maken van muziek. Daarnaast zal er aandacht besteed worden aan het notenschrift en een instrument of dans waar de kinderen zich voor interesseren.

Om mee te kunnen doen aan de vervolgcursus is het niet nodig om de eerste cursus gevolgd te hebben. Wil je je aanmelden, dan kan dat telefonisch bij Diny Reimert via 0572-356342 of door een mail te sturen naar dinyreimert@hotmail.com. Voor meer informatie kun je kijken op staging2.drumfanfareraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.