Home / archiefcentraal / verbouwde afdeling zorg en welzijn geopend

verbouwde afdeling zorg en welzijn geopend

Het Carmel College Salland in Raalte heeft afgelopen donderdag de verbouwde afdeling Zorg & Welzijn officieel geopend. Iedereen die bij de bouwwerkzaamheden betrokken is geweest had een uitnodiging ontvangen. Verder waren ook de stageverlenende instanties/bedrijven uitgenodigd.

De leerlingen lieten tijdens de opening allerlei praktische handelingen zien. De genodigden konden dus goed zien hoe het Carmel College de leerlingen voorbereid op hun stage en vervolgopleiding. Natuurlijk was er tevens een feestelijk hapje en een drankje.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.