Home / archiefcentraal / veldritfinale op carmel wielerpark ramele

veldritfinale op carmel wielerpark ramele

Hij mag dat doen op het Carmel Wielerpark Ramele, de thuisbasis van CRT Raalte.

In het district Oost-Nederland worden gedurende de herfst en de vroege winter door de Gezamenlijke Oostelijke Wielerverenigingen (GOW) veldritten georganiseerd. Deze veldritten zijn laagdrempelig en daarom zeer toegankelijk voor alle wedstrijdrijders. CRT Raalte organiseert op 30 december de finales van deze GOW-wedstrijdenreeks. De wedstrijden zullen op en buiten het Carmel Wielerpark Ramele worden gehouden. Op het wielerpark zelf zal gebruik gemaakt worden van de dit najaar aangelegde ATB/veldritbaan. Daarbuiten gaat de route deels door een weiland en door een akkerland.

Om 9.30 uur zal de jeugd beginnen, om 10.30 uur de nieuwelingen, dames en masters en om ongeveer 12.00 uur de junioren, eliterenners en beloften. Geïnteresseerden, die geen KNWU-licentie hebben, kunnen ook deelnemen. Voor hen geldt dat zij voor 5 euro een dagkaart moeten kopen.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.