try out liedjesprogramma dirk scheele in wijhe

Dirk Scheele, een enthousiaste theatermaker voor jonge kinderen, komt op zaterdag 9 januari 2010 met zijn voorstelling ‘Huis, Tuin en Keukenliedjes’ optreden in het Langhuus in Wijhe. De voorstellingen, Scheele doet er twee op één dag, zijn bedoeld voor kinderen van 2 tot 7 jaar en betreffen zogenaamde try-outs. De eerste voorstelling begint om 11.00 uur, de tweede om 14.30 uur. Kaarten kosten 6 euro in de voorverkoop.

Het kleurrijke huis van Dirk Scheele ziet er wat vreemd uit. Alles in het huis maakt geluid en over alles wat er te zien is, weet Dirk wel een liedje. Een boterhamboogie, een wasmachineblues, een zingende fluitketelsong en een liedje over z’n allerliefste knuffel. Maar dan ontdekt hij dat het een toverhuis is, waarin alle huis-, tuin- en keukenspullen zomaar tot leven komen. Ze maken geluiden, bewegen uit zichzelf en doen dingen die je niet van ze kent. Eerst schrikt Dirk, maar als snel ziet hij er de lol van in en begint mee te doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.