trekking cadeaubonnen woningbouwenquete

In de periode van 24 september tot 16 oktober 2009 hebben maar liefst 3.696 mensen in de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte de enquête woningbehoefteonderzoek ingevuld. Olst-Wijhe en Raalte hebben elk tien cadeaubonnen van 25 euro beschikbaar gesteld om te verloten onder de deelnemers aan de woningbouwenenquête. Maandagmiddag hebben de wethouders Gerard Elferink (Raalte) en Ans Otterloo (Olst-Wijhe) de twintig winnaars uit de deelnamestroken getrokken. Zij krijgen hun bon binnenkort toegezonden.

De uitkomst van de enquête moet inzicht geven in de woonwensen voor de komende jaren. Met een hoge respons van 40 procent zijn de beide gemeentebesturen zeer tevreden. “Dit maakt het mogelijk om voor alle dorpen informatie over de woonbehoefte te geven. Gezien het feit dat tegenwoordig de inwoners van Olst-Wijhe en Raalte diverse vragenlijsten krijgen, is het een compliment voor iedereen die er de tijd voor heeft willen nemen om de enquête in te vullen en terug te sturen. Een teken dat de inwoners van Olst-Wijhe en Raalte het belangrijk vinden om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven en wonen in de eigen woonplaats.” De enquêtes worden nu verwerkt. Het rapport over de woonwensen zal begin 2010 gereed zijn en bekend gemaakt worden.