trainers reumer en booij verlengen contract

Peter Reumer is ook volgend seizoen trainer van Rohda Raalte. De Zwolse oefenmeester promoveerde vorig seizoen met de Raalter club naar de hoofdklasse en presteert ook dit seizoen, met een plek in de middenmoot, prima.

Net als Reumer heeft ook Wijhe-trainer Alex Booij overeenstemming bereikt over verlenging van zijn contract. De oefenmeester, die bezig is aan zijn tweede jaargang bij de Sallandse tweedeklasser, tekende voor maar liefst drie jaar bij. Booij liep voor de zomer, in het eerste jaar van Wijhe in de tweede klasse, ternauwernood promotie naar de eerste klasse mis. Wijhe bezet nu de vijfde stek.

Tot slot is nog bekend geworden dat Ralph Mens met ingang van volgend seizoen de trainer van Helios wordt. De 37-jarige oefenmeester uit Deventer volgt bij de vierdeklasser Raaltenaar Hans Nijboer op, die bezig is aan zijn tweede seizoen bij de Deventer club. Mens is momenteel trainer van Witkampers in Laren en had eerder onder andere Haarle onder zijn hoede.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.