ton strien mijn vrouw is genaturaliseerd

“Het jaar 2009 kende voor mij diverse hoogtepunten: Op 13 januari heb ik als burgemeester mijn vrouw Yun Sook een afschrift van het Koninklijk besluit mogen uitreiken, waarmee zij is genaturaliseerd en Nederlandse is geworden; onze dochter Katinka werd 4 en ging voor het eerst naar school; onze zoon Roderick is tijdens onze vakantie in Korea zelfstandig gaan lopen en dribbelt nu graag achter een bal aan en tenslotte is mijn moeder onlangs -in redelijke gezondheid- 80 jaar geworden. Er is veel om dankbaar voor te zijn.”

“2009 Is een druk jaar geweest. Dat pleit voor Olst-Wijhe, er is heel veel te doen en er is veel gerealiseerd door burgers, instellingen, verenigingen, bedrijven en de gemeente. Te veel om op te noemen. Dat stemt tot tevredenheid. Niet alles is gelukt, maar dat geeft extra energie om er volgend jaar nog harder aan te werken.”

“In 2010 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Als burgemeester wens ik dat op 3 maart veel kiezers gaan stemmen. Ik hoop en vertrouw dat daarna de constructieve samenwerking binnen het college en met de gemeenteraad in de nieuwe samenstelling kan worden voortgezet. U allen gezegende kerstdagen en een fijne jaarwisseling toegewenst. Ik hoop u terug te zien tijdens de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie op dinsdagavond 5 januari 2010.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.