toch 95000 bezoekers op dickens festijn

Het Dickens Festijn in Deventer heeft volgens RTV Oost dit jaar zo’n 95.000 bezoekers getrokken. Vorig jaar kwamen er nog 160.000 mensen naar Deventer.

Zaterdag was het door de kou al iets rustiger dan de afgelopen jaren. Door het extreme weer van zondag vielen veel treinen uit, waardoor het totale bezoekersaantal van het Dickens Festijn lager is dan de afgelopen jaren. Zondag kwamen opvallend veel Deventernaren op het festijn af. Die blijven normaal gesproken thuis vanwege de lange wachtrijen voor de ingang van het Bergkwartier, waar het festival wordt gehouden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.