themaweekend bij cafe de gouverneur

Dit weekend organiseert Café De Gouverneur een speciaal themaweekend. Vrijdagavond trapt DJ Tom af met een heuse Après Ski Party. Er is immers sneeuw voldoende gevallen, dus de hoogste tijd voor een Après Ski Party. Het café is er speciaal voor omgetoverd in een echte Après Ski Hut! Aanvang: 22.30 uur.

Diezelfde avond draait DJ Ruud in Club Gouv zijn beste dance, hiphop en R&B. Tevens wordt er een start gemaakt met de promotour van Budweiser. Op zaterdagavond (19 december) brengt DJ Henry de beste rockmuziek ten gehore in het café. Daarbij worden tevens zeer goede beelden getoond! Ook zal het promoteam van Budweiser weer present zijn. In Club Gouv draait dan DJ Tom de beste party music. Aanvang: 22.30 uur.

Op zondag 20 december, oftewel de echte start van de kerstvakantie, is de Flügel promotour te gast in het café. Een DJ van de Après Skihut uit Rotterdam zal de beste feestmuziek draaien! Aanvang: 21.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.