the paceshifters touren met eddie spaghetti

“2009 heeft ons meer gebracht dan we van te voren hadden durven dromen!! We hebben in april een split-cd met de Amerikaanse rockband de Supersuckers uitgebracht. We hebben enkele shows in het voorprogramma van de Supersuckers gespeeld in Engeland, Duitsland en Nederland en een tour Duitsland, Zwitserland en Nederland gedaan met Eddie Spaghetti (zanger/gitarist van de Supersuckers, redactie).”

“Hoogtepunt in de zomer was een show op het hoofdpodium van Sjock Festival in Belgie voor 1500 man! In September zijn we de studio ingegaan met ons idool Peter van Elderen van Peter Pan Speedrock om onze eerste single ‘I Don’t Listen’ op te nemen. Daar hebben we een videoclip bij gemaakt, met dank aan het Do It project en vooral onze steun en toeverlaat Erik Delobel. Erik bedankt! En in november hebben we ons TV-debuut gemaakt in ‘De Wereld Draait Door’. Kortom een droomjaar!”

“Voor 2010 hebben we grootse plannen en mooie vooruitzichten. SOZ Concerts uit Kamperveen is druk bezig onze agenda van volgend jaar vol te plannen met concerten. We hebben in maart een studio gereserveerd om onze debuut-cd op te nemen. En het hele jaar vooral veel ROCKEN! 2010 Kom maar op!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.