Home / archiefcentraal / tassen van slaapzaal wijhe voor heino 5

tassen van slaapzaal wijhe voor heino 5

Zowel de spelers als grensrechter van het vijfde herenelftal van voetbalvereniging Heino kunnen de komende jaren weer vooruit. Slaapzaal Wijhe heeft het gezelschap namelijk voorzien van nieuwe sporttassen. Heino 5 staat op het moment op een derde plaats en draait goed mee in de competitie. Omdat ze na een goede nachtrust, weer de wei in kunnen natuurlijk.

Voor Danny Land, eigenaar van Slaapzaal Wijhe, een mooie gelegenheid om zo wat aan de regionale bekendheid te werken. Slaapzaal Wijhe is de slaapkamerspeciaalzaak voor Salland. “De afgelopen twee jaar hebben wij de showroom flink onderhanden genomen en gerestyled”, aldus de in Heino woonachtige Danny. “Al onze producten zijn van perfecte en hoge kwaliteit, om zo een ieder het beste te adviseren.”

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.