talenten actief op sallandse handbalweek

De Carmel Handbalschool Salland (CHS) houdt in de laatste week van 2009 een fantastisch handbalevenement in sporthal Tijenraan. Vier dagen lang, van 27 tot en met 30 december, staat Raalte bol van de handbalsport met de Sallandse Handbalweek. Naar Raalte komen onder andere het sterke jeugdteam van het Deense Sine en het talententeam van het Noorse Bjørnar, onder leiding van voormalig Kwiek-trainer Torben Hansen.

De Sallandse Handbalweek betekent: Topwedstrijden, veel nationale en internationale talenten, scholingen voor trainers en clinics voor de jongste jeugd. Simpel gezegd is de Sallandse Handbalweek bedoeld om de handbalsport in Salland in de breedste zin in de spotlights te plaatsen. Talenten, maar ook de wat minder talentvolle handballers kunnen deelnemen om het plezier en de vaardigheden te vergroten. Daarnaast kunnen de (jeugd)trainers van de Sallandse handbalverenigingen deelnemen aan scholingen, specifiek gericht op jeugdhandbal. De activiteiten worden georganiseerd voor alle handbalverenigingen in Salland.

Al met al is het een uitgelezen gelegenheid om de verenigingen en jeugd te verbinden. Alle sportactiviteiten vinden plaats in sporthal Tijenraan en de Carmelhal in Raalte en de theoretische bijeenkomsten in de Landstede Raalte. De trainers van de talententeams zullen zich ook beschikbaar stellen voor trainingen en clinics voor de Sallandse handbaljeugd en daarnaast zullen nog een aantal gast-toptrainers (zoals Bert Bouwer, ex-bondscoach van Nederland en Japan) hun kwaliteiten ten dienste stellen van de jeugd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.