supermiddag met lekkere pepernoten in olst

Maar liefst 58 kinderen hebben woensdagmiddag in ’t Olde Postkantoor in Olst zelf heerlijke pepernoten gemaakt bij de pepernotenmiddag van Landstede Welzijn. Grote verrassing was de komst van twee grappige mensen: Roos Kleurdoos en Kas Stropdas. Het duo vermaakte de kinderen terwijl de pepernoten werden afgebakken bij Plus Vermaning. Roos Kleurdoor en Kas Stropdas speelden een stuk meeleeftheater rondom het thema Sinterklaas. De kinderen hadden al met al een supermiddag!

Op woensdag 9 december organiseert Landstede Welzijn in Wijhe een uilenbalpluis-middag. Deze begint om 14.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen. De activiteit vindt plaats in de BSO ’t Biënhonk, Tuurweide 1 in Wijhe. Op woensdag 16 december is de uilenbalpluis-middag in Olst. Deze begint ook om 14.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen. De activiteit vindt plaats in ’t Olde Postkantoor, Aaldertgeerstraat 39 in Olst. De kosten zijn 1 euro per persoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.