Home / archiefcentraal / studenten ondersteunen vaccinatieronde ggd

studenten ondersteunen vaccinatieronde ggd

Studenten die de opleiding beveiliging volgen bij Landstede Raalte hebben dinsdag de tweede GGD vaccinatieronde bij Tijenraan succesvol ondersteund. Voor de studenten was het een drukke praktijkdag. De gehele dag hebben zij, onder begeleiding van Rosec Security, succesvol ondersteuning geboden.

Robert Aalders, operationeel directeur Rosec Security en als praktijkbegeleider verbonden aan Landstede Raalte: “De vaccinatieronde was een mooie gelegenheid voor de leerlingen om opgedane kennis in de praktijk ten uitvoer te brengen. Ze hebben hier te maken gekregen met een gevarieerd publiek: Mannen, vrouwen en kinderen met verschillende emoties. Belangrijk, want van de ‘toekomstige’ beveiliger wordt verwacht dat zij om kunnen gaan met emoties, communicatief vaardig zijn, een gastheer/gastvrouw zijn en waarnodig daadkrachtig kunnen optreden.”

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.