stoppelpoezen dansen op hoog niveau

De drie dansgroepen van de Stöppelkaters hebben afgelopen zaterdag in Nieuwegein goed gescoord op ‘De Intrada’, het jaarlijkse dansfestijn van de Federatie van carnavalsverenigingen Midden Nederland (FMN). Een eerste prijs was er voor de dansmariekes van de Krielen, een tweede prijs voor de Firecats én een tweede prijs voor de Hofdames.

De jongste dansgroep van de vereniging, de dansmariekes van de Krielen, namen met hun perfect uitgevoerde Elfendans opnieuw de eerste prijs mee naar Raalte. De Firecats dansten een opvallende Punkdans, goed voor een tweede prijs in de categorie ‘Showdans Jeugd’. En ook Around the World met de exotisch geklede Hofdames was goed voor een tweede prijs in de categorie ‘Showdans Senioren’.

Al met al was het dus een succesvolle dag voor de Raalter Stöppelpoezen. Wat zeker ook heeft geholpen waren de aanmoedigingen van beide prinsen, Prins Willen II en Jeugdprins Thomas. Die konden vanuit de zaal trots de verrichtingen van ‘hun’ dames gadeslaan. En met de nodige ‘supporterende’ moeders was het in de zaal en later in de bus reuze gezellig. En daar heeft de zangkunst van Jeugdprins Thomas zeker aan bijgedragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.