stichting ijssellinie werft nieuwe gidsen

Stichting IJssellinie zoekt mannen en vrouwen met interesse in het onderwerp Koude Oorlog en die zich goed kunnen uitdrukken in de Nederlandse taal. De IJssellinie geeft gedurende het hele jaar namelijk rondleidingen langs een aantal bunkers en andere objecten uit betreffende periode, maar heeft nu dringend behoefte aan nieuwe gidsen. Na een interne opleiding kun je zelfstandig groepen vanaf tien personen rondleiden door de bunkers.

De interne opleiding wordt gegeven gedurende twee avonden, gevolgd door één dag waarbij alle objecten worden bezocht. Daarna volgt verdere begeleiding door een van de huidige gidsen. Stichting IJssellinie verwacht bovendien dat de nieuwe gidsen leren te reanimeren. Een korte cursus wordt ook op één avond aangeboden. Wil je meer weten? Kijk dan eens op de website staging2.ijssellinie.nl. Bellen kan ook met Marianne de Bruijn op 0570-591303 of 0651417240.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.