stichting helami in 2010 van goed naar beter

“Het einde van het jaar nadert met rasse schreden. Een logisch moment om terug te kijken op het jaar 2009. Een jaar waarbij ongetwijfeld velen onder ons bijzondere momenten hebben beleefd, zakelijk of/en privé. Een jaar dat voor Stichting Helami ook bijzonder was: De brainstormavond in maart met rond de 150 bruikbare ideeën en mede daardoor de eerste veranderingen in het programma.

“Tevens hebben we organisatorische aanpassingen, waarmee we de komende jaren vooruit kunnen, doorgevoerd. En in september een fantastische feestweek, met vele hoogtepunten. Jong en oud heeft, mede door het mooie weer, kunnen genieten van een kleurrijk feest. Veel bezoekers en veel deelnemers bij allerlei onderdelen, veel zon, goede bands met Pleinpop, veel goede reacties, kortom: het was 101% feest!”

“Met de voorbereidingen van de 49e editie in 2010 zijn we in oktober reeds begonnen. En daarbij willen we weer een stap voorwaarts maken: Van goed naar beter en van mooi naar mooier. En ondertussen kijken we zelfs al richting 2011: 50 jaar Ponymarkt Heeten! Wij danken alle verenigingen, commissies en de vele vrijwilligers voor hun bijdrage en inzet in 2009 en wensen iedereen gezellige kerstdagen, een goede jaarwisseling en bovenal, een gezond 2010!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.