starlight zet swaenewoerd in het licht

Boven beide entrees van het complex sieren namelijk twee enorme, verlichte kerstornamenten de gevel. Het Heinose bedrijf Starlight van Raaltenaar Willy Marsman is hier verantwoordelijk voor.

Tijdens de eerste Raalter Beursvloer, welke in november 2008 plaats vond, kwamen de heren Willy Marsman van Starlight en Paul Overmars van Zorggroep Raalte met elkaar in contact en sloten – op deze vraag- en aanbodmiddag tussen ondernemers en maatschappelijke instellingen – een goede deal. Een deal waarmee de bewoners en medewerkers van Swaenewoerd blij zijn, want de reacties zijn zeer positief. Starlight heeft inmiddels toegezegd om ‘vriendje van Swaenewoerd’ te worden en deze actie jaarlijks te herhalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.