Home / archiefcentraal / spoorbomen dicht door storing

spoorbomen dicht door storing

Door een storing zijn de spoorbomen op de N348 bij kruispunt Bos bij Raalte donderdagmiddag vanaf 16.30 uur dicht. Er komt geen trein aan, maar de bomen gaan niet open. Hoe lang de storing duurt en waardoor die veroorzaakt is, is onbekend.

Een verkeersregelaar zorgt er voor dat auto’s en fietsers veilig aan de overzijde komen. Voor fietsers is dat nog een hele tour, want de spoorbomen zijn zodanig vervangen dat je met geen mogelijkheid meer langs de gesloten bomen kunt. Fietsers moeten dus ook de autoweg op. Hinder voor auto’s ontstaat vooral door het lange wachten. Uit de richtingen Nijverdal, Deventer en Zwolle stonden tegen 16.45 uur flinke files.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.