spoorbomen dicht door storing

Door een storing zijn de spoorbomen op de N348 bij kruispunt Bos bij Raalte donderdagmiddag vanaf 16.30 uur dicht. Er komt geen trein aan, maar de bomen gaan niet open. Hoe lang de storing duurt en waardoor die veroorzaakt is, is onbekend.

Een verkeersregelaar zorgt er voor dat auto’s en fietsers veilig aan de overzijde komen. Voor fietsers is dat nog een hele tour, want de spoorbomen zijn zodanig vervangen dat je met geen mogelijkheid meer langs de gesloten bomen kunt. Fietsers moeten dus ook de autoweg op. Hinder voor auto’s ontstaat vooral door het lange wachten. Uit de richtingen Nijverdal, Deventer en Zwolle stonden tegen 16.45 uur flinke files.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.