smeekens overijssels sportman van het jaar

Schaatser Jan Smeekens is bij de Overijsselse Sportverkiezingen genomineerd voor de titel sportman van het jaar. De Raaltenaar moet het opnemen tegen collega-schaatser Wouter Olde Heuvel uit Losser en golfer Jurrian van der Vaart uit Almelo.

Turnster Sanne Wevers uit Oldenzaal maakt evenals vorig jaar kans op de titel sportvrouw van het jaar. Zwemster Hinkelien Schreuder uit Goor en wielrenster Kirsten Wild uit Zwolle zijn de twee andere genomineerden. In de categorie Overijsselse ploeg van het jaar krijgt FC Twente concurrentie van de softbaldames van Tex Town Tigers uit Enschede en de handbalsters van Bizztravel Dalfsen.

De Overijsselse Sportverkiezing is een samenwerking van RTV Oost, De Stentor en de Twentsche Courant Tubantia. Op de website van RTV Oost kun je stemmen op Jan Smeekens en de handbalsters van Bizztravel Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.