Home / archiefcentraal / schaatsen even niet mooie fotos wel

schaatsen even niet mooie fotos wel

Sneeuw, je kunt het van meer kanten bekijken. Prachtige natuur, hinderlijk voor het verkeer, mooi sneeuwballen gooien, slecht voor de kwaliteit van het ijs, ouderen durven de weg niet meer op, een mooie test voor de zoutstrooiers nog voor de winter begint…

Flip Jonkman heeft het benaderd vanuit de schaatshoek. Hij – en vele anderen – hadden zich al voorbereid op prachtig natuurijs. Maar ja, in de loop van donderdag is de sneeuwlijn toch verder naar het oosten getrokken. Dus schaatsen op natuurijs zit er even niet in. Mooie foto’s maken natuurlijk wel. We nodigen Salland uit ons op de hoogte te houden van mooie schaatsvloertjes, maar ook ons mooie foto’s van die mooie natuur toe te zenden.

Lees ook

Tricklebolt presenteert single met clip van drive-in concert

LEMELE – De Sallandse band Tricklebolt presenteert vrijdag de eerste single van het nieuwe live-album …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.