ruim 1500 euro voor collecte ms fonds

Het MS Fonds heeft in de gemeente Olst-Wijhe dit jaar het mooie bedrag van 1.548,08 euro opgehaald. “Dankzij deze opbrengst kunnen we nuttige dingen doen én regelen voor mensen met Multiple Sclerose (MS). Maar ook voor de mensen in hun naaste omgeving.”

Multiple Sclerose is de meest invaliderende aandoening onder jonge mensen, zelfs kinderen, in Nederland. Helaas is het nog niet mogelijk om MS te genezen. Het MS Fonds helpt mensen die Multiple Sclerose hebben met coaching, voorlichting en financiering van wetenschappelijk onderzoek. “We bedanken de gevers, maar uiteraard ook de collectanten die door weer en wind op pad zijn geweest.” Heb je de collectant gemist, dan kun je een bijdrage overmaken op giro 5057 in Maassluis!

Wil je het MS Fonds bij de collecte van volgend jaar ondersteunen als collectant? Kijk dan op staging2.nationaalmsfonds.nl of neem contact op met Pamela Zaat: 010-5919839.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.