rudi buitenkamp gevraagd als prins carnaval

“Het vermogen om maandenlang je mond te houden, terwijl je het wel wilt uitschreeuwen van vreugde. Je wordt gevraagd als Prins Carnaval van de Sökkestoppers in Heino en dat is natuurlijk een hele eer, zeker als het ook nog eens gaat om een jubileumjaar (44-jarig bestaan). Maar, voordat het zover is, moet je je eerst vier maanden in stilzwijgen hullen. Gelukkig is het me niet heel erg moeilijk gemaakt, omdat ik buiten de ‘verdachtmakingen’ viel. Tenslotte had ik net afscheid genomen als lid van de Raad van Elf en was ik toegetreden tot de Stopnoald’n, de actieve club van oud-prinsen en -raadsleden.”

“2010 Wordt een jaar om nooit te vergeten. Ik hobbel al wat jaren mee in carnavalsland, maar je hoort van alle oud-prinsen dat het echt heel bijzonder is. Het wordt een ongelooflijk drukke tijd met heel veel uitdagingen, zoals de gala-avond in het Dorpshuus op 30 januari (primeur), een expositie in het kader van 44 jaar Sökkestoppers en het jubileumfeest met onder andere een optreden van Jan Smit. We gaan die klussen klaren met de hulp van mijn trouwe adjudant Bef en alle vrijwilligers binnen de Sökkestoppers. Dit is een vereniging om trots op te zijn!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.