rohda en raalte komen met panini plaatjes

In navolging van VV Heino komen nu ook Rohda Raalte en SV Raalte met Panini-plaatjes van de eigen leden. Vanaf medio februari 2010 zijn de voetballers en leiders van Rohda en SV Raalte te verzamelen. In samenwerking met C1000 Erik Kroeze brengen de beide Raalter voetbalverenigingen de stickers uit. Ook komt er voor beide verenigingen een speciaal verzamelalbum.

Iedereen kent ze of heeft ze misschien zelf wel gespaard: Panini-plaatjes. Stickers met een foto van een voetbalspeler die je kunt verzamelen in een speciaal daarvoor gemaakt album. Al in de jaren zeventig konden stickers van professionele voetballers verzameld worden in Nederland. De populaire plaatjes zorgen tot op de dag van vandaag voor ruilbeurzen waar fanatieke verzamelaars de plaatjes ruilen.

Bij besteding van tien euro kan iedereen straks voor 25 eurocent een pakje stickers kopen bij de twee vestigingen van Erik Kroeze in Raalte. De klanten kunnen zelf kiezen of zij een pakje van Rohda Raalte of van SV Raalte willen kopen. De stickers kunnen vervolgens in een Rohda Raalte-boek of een SV Raalte-boek worden geplakt.

Het verzamelalbum waarin alle Rohda Raalte-leden geplakt kunnen worden wordt gratis thuisgestuurd aan alle leden van Rohda Raalte (één per huishouden). Mensen die geen album hebben ontvangen kunnen in de kantine van Rohda Raalte een album kopen.

Zaterdag 5 december gaf de Sinterklaas in de Rohda-kantine het startschot van de actie. Op zijn verjaardag maakte hij de eerste foto van de stickeractie bij de F-league van Rohda Raalte. De komende weken gaan de overige leden van Rohda en hun leiders op de foto. In totaal zijn er straks ruim 1.200 Rohda-stickers te verzamelen. Er komen ruim 400 stickers van SV Raalte, waar zaterdag 12 december wordt gestart met het maken van de foto’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.