Home / archiefcentraal / ramele omgetoverd voor nieuwjaarsfeest

ramele omgetoverd voor nieuwjaarsfeest

De voorbereidingen voor het spectaculaire nieuwjaarsfeest bij Racketcentrum Ramele aan de Hammerweg in Raalte zijn in volle gang. Diverse Raalter bedrijven zijn momenteel druk doende met de opbouw voor het festijn.

Overigens is het nog mogelijk om een kaartje te bemachtigen voor het nieuwjaarsfeest. “Er zijn nog ongeveer honderd kaarten beschikbaar”, aldus Gerco Middelkamp van Ramele Events, die verder nog eens wil benadrukken dat er aan de knelpunten van vorig jaar weldegelijk is gewerkt. “Zo is de bar bijvoorbeeld flink verbreed. Is er bijna twee keer zoveel personeel geregeld. En er zijn meer kapstokhaakjes, dan toegangskaarten. Bovendien hebben we nu betere kapstokken, zodat alle jassen netjes weggehangen kunnen worden.” Kijk voor meer informatie op www.ramele-events.nl, waar na afloop ook foto’s te vinden zijn.

Lees ook

VVD Overijssel wil niet bezuinigen op inzet ervencoaches

ZWOLLE – De VVD Overijssel is het niet eens met het voorstel van het college …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.