ramele omgetoverd voor nieuwjaarsfeest

De voorbereidingen voor het spectaculaire nieuwjaarsfeest bij Racketcentrum Ramele aan de Hammerweg in Raalte zijn in volle gang. Diverse Raalter bedrijven zijn momenteel druk doende met de opbouw voor het festijn.

Overigens is het nog mogelijk om een kaartje te bemachtigen voor het nieuwjaarsfeest. “Er zijn nog ongeveer honderd kaarten beschikbaar”, aldus Gerco Middelkamp van Ramele Events, die verder nog eens wil benadrukken dat er aan de knelpunten van vorig jaar weldegelijk is gewerkt. “Zo is de bar bijvoorbeeld flink verbreed. Is er bijna twee keer zoveel personeel geregeld. En er zijn meer kapstokhaakjes, dan toegangskaarten. Bovendien hebben we nu betere kapstokken, zodat alle jassen netjes weggehangen kunnen worden.” Kijk voor meer informatie op staging2.ramele-events.nl, waar na afloop ook foto’s te vinden zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.