raalte krijgt gelijk in zaak parc salland

De gemeente Raalte is door de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State in het gelijk gesteld in het hoger beroep rond de recreatiewoningen op Parc Salland in Heeten. Een groep permanente bewoners van recreatiewoningen op Parc Salland in Heeten had deze zaak aangespannen tegen de gemeente Raalte, nadat de gemeente een verzoek om wettelijke vrijstelling voor permanente bewoning van de recreatiewoning had afgewezen.

De afdeling bestuursrechtspraak oordeelde dat de gemeente Raalte de aanvragen terecht heeft afgewezen. Met deze uitspraak is definitief antwoord verkregen op de vraag of Raalte permanente bewoning van recreatiewoningen van voor 31 oktober 2003 aan kan pakken. Het college van burgemeester en wethouders is content met deze uitspraak. Burgemeester Piet Zoon: “Raad van State heeft met haar uitspraak ons handhavingsbeleid nog eens bevestigd. We kunnen de bewoners en eigenaren van recreatiewoningen nu met recht wijzen op het feit dat permanente bewoning niet is toegestaan. Indien nodig zullen we hierop ook gaan handhaven.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.