primeur cradle to cradle tapijttegel boerhof

Boerhof Projectinrichters uit Heeten heeft bij Dienst Regelingen in Deventer, een agentschap van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, de eerste Cradle to Cradle (C2C) tapijttegel binnen Europa gelegd. Door goede contacten was Boerhof op de hoogte van de ontwikkeling van C2C bij fabrikant Desso, die de tegel heeft geleverd. Het Heetense bedrijf ziet zichzelf dan ook als intermediair tussen de ideeën van een klant en de mogelijkheden die leveranciers kunnen bieden.

Een Cradle to Cradle tapijttegel is een tegel die tot nieuwe grondstoffen verwerkt kan worden. Met die grondstoffen worden weer nieuwe tapijttegels geproduceerd. Voor een instantie als het Ministerie van LNV is het duurzaamheidsaspect zeer belangrijk. Zij vroeg Boerhof dan ook om een maatschappelijk verantwoord inrichtingsconcept voor haar kantoorlocatie. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat hoog in het vaandel bij Boerhof Projectinrichters. Zij zijn dan ook erg trots op het resultaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.