presentatie cd stuwzangers groot succes

Shantykoor de Stuwzangers uit Vilsteren heeft vrijdag tijdens een speciaal concert haar eerste cd gepresenteerd. Voor een zaal vol met enthousiaste mensen werd in het parochiehuis in Vilsteren een gloedvolle presentatie gegeven van de nummers die op de cd zijn opgenomen.

Samen met dirigent Flip Jonkman brachten de Stuwzangers een drie uur durende feest met vele hoogtepunten. De programmaonderdelen werden op ludieke wijze aan elkaar gepraat door Aalt Westerman, waarbij hij achtergrondinformatie over de nummers gaf. Aalt was het natuurlijk aan zijn stand verplicht ook zelf een paar nummers te zingen in zijn Nieuwleuser dialect.

Gerard Bloo had de eer de eerste cd in ontvangst te mogen nemen. Hij was als eerste dirigent de man die samen met enkele kerkkoorleden uit Vilsteren aan de wieg stond van de Stuwzangers. Jan Noot, accordeonisten, bedacht de naam van de cd: Over de stuw.

Tijdens de avond werd Lena Krommenkamp nog verrast met een bos bloemen. Ze is de grootste fan en het bijzondere is dat ze in Oostzaan woont. Maar in het voorjaar tot en met het najaar houdt ze met haar man domicilie op een camping in de buurt van Ommen. Ze slaat gedurende deze periode geen optreden over en is ze steeds prominent aanwezig, zingt alle liedjes mee en heeft daarbij geen tekstboek nodig.

Meer foto’s van het optreden vind je op staging2.destuwzangers.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.