Home / archiefcentraal / playbackshow marienheem daverend succes

playbackshow marienheem daverend succes

De jaarlijkse playbackshow, die altijd rond de jaarwisseling in Mariënheem wordt gehouden, was zondag weer een daverend succes. In een volle sporthal ’t As-spel gaven vele plaatselijke artiesten een fraaie show weg.

Ook dit jaar stond er zowel jeugdig als volwassen talent op het podium. Vooral het optreden van One Two Trio was zeer uniek. In deze act speelde zelfs de plaatselijke bakker (Tom Westendorp) een hoofdrol. Verder vermaakte het publiek zich kostelijk tijdens optredens van onder andere K3, The Pointer Sisters en Mooi Wark. André Holtmaat van Invincible Productions verzorgde de gehele avond het licht en geluid. De organisatie was in handen van het actiecomité van SV Mariënheem.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.