piet zoon maak gebruik van je stemrecht

“Terugkijken op 2009 en vooruitzien naar 2010. En dan het liefst in een kort stukje. Het is voor mij als burgemeester van Raalte een uitdaging om het dan eens niet over alle goede dingen in Raalte te hebben want daar is het stukje dan weer te klein voor. In deze donkere maar vooral ook gezellige dagen aan het eind van 2009 wil ik u vragen een beetje extra aandacht te hebben voor de mensen om u heen. U kent ze ongetwijfeld ook, die mensen die niet vragen maar het wel zo verdienen. Laten we ze niet vergeten.”

“En dan vooruitzien naar 2010. Er staat ons veel te wachten in het nieuwe jaar en dat is ook goed. Maar ook voor u ligt daar een belangrijke rol, namelijk bij de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart aanstaande. Ik hoop dat veel mensen van hun democratisch recht gebruik gaan maken en de stembus weten te vinden. De jongeren die voor het eerst gaan stemmen, ga ik persoonlijk oproepen om van hun stemrecht gebruik te maken. Voor hen maken we het deze verkiezingen wel erg gemakkelijk om te gaan stemmen maar daarover in het nieuwe jaar meer. De vorige keer lag het opkomstpercentage op 67. Ik daag u uit samen te gaan voor een hoger percentage.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.