piet pont gaan gewoon voor de volle winst

“2009 is een voortreffelijk jaar geweest voor de VVD-Raalte. Een flinke ledengroei, met vooral actieve leden. De kieslijst was gemakkelijk te vullen. Jammer dat Yayeri Blijdenstein zich niet meer kandidaat wilde stellen voor een eventuele functie als wethouder. Verder hadden we een raadsbrede beslissing over de N35 rechtdoor, waarbij het aanvullende idee om te gaan voor een geboorde tunnel, door de meerderheid van de raad warm werd onthaald.”

“Ik verwacht in 2010 een behoorlijk vernieuw(en)de gemeenteraad, na de verkiezingen in maart. De VVD zit zowel landelijk als in Raalte stevig in de lift en we gaan gewoon voor de volle winst. Gezien alle goede zaken die de VVD tot stand heeft gebracht de laatste jaren, moet dit geen utopie zijn. Jammer voor de partijen die daardoor zetels moeten inleveren, (want het maximum is nog steeds 25 stuks), maar dat hoort bij de politiek. De VVD-Raalte straalt in ieder geval van ambitie.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.